dilluns, 17 de febrer del 2014

26. Gaudir

i en pocs dies ja haurem passat 6 mesos junts.
vist des d'aquí sembla no res! ha passat volant.

ara mateix, un dels moments que més gaudeixo d'aquesta experiència és quan a primera hora del matí, que gairebé ni sóc persona de tanta son (més aviat sóc noctàmbula...), ens trobem amb un somriure enorme i uns ulls plens de vida que no es poden obrir més de bat a bat.  

i a mig matí, que ja comença a fer tombarelles per estirar al guna joguina...

i a l'hora del bany, que és un festival...

i quan veu als nostres fills, que salta d'alegria...

i al vespre, quan s'adorm  cansada i satisfeta...

... ben mirat... gaudeixo- gaudim tant, que el regal mutu d'aquesta trobada d'ànimes el sento infinit i per sempre. Aho!




dijous, 6 de febrer del 2014

25. Regalant vida

Ahir va fer cinc mesos que compartim camí.
Com passa el temps!

Ja allarga la mà per agafar tot el que pot, no es perd res del que passa a prop seu... prefereix i demana clarament estar a la falda d'algú de nosaltres quan estem dinant o sopant, fa rialles emocionada quan veu arribar a algun dels vailets de casa...  un festival continu!

Definitivament, la M. té una vida feliç. M'agrada veure-ho cada vegada que es desperta amb un somriure d'orella a orella. M'agrada.

Fa unes setmanes vam estar en Pau, la M. i jo a un retir, fent ioga i cantant mantres. Va ser una experiència molt sanadora per tots! Allà -entre altres vegades-, fent alguna meditació dedicada justament a les mares, vaig tenir molt present a la seva mare biològica.
I li vaig enviar llum i agraïment pel bonic acte d'amor que va fer donant la vida a aquesta nena.

Aquest gest em fa sentir que som una petita part d'un entramat de relacions molt gran. Dels que hi han estat i els que hi seran cuidant i veient  com creix la M.
És un honor i un regal que sempre agrairem i durem al cor.